Showroom-ul

Un loc pentru tine și ideile tale de Business

Louis Purple revoluționează felul în care bărbații își cumpără haine, prin conceptele de Showroom și Stilist LP. Pentru prima data clientul primește atât produsul cât și serviciile de stil, o experiență unică în România.

Clienții au posibilitatea să vadă, să atingă produsele, să descopere colecțiile și să experimenteze confortul hainelor de calitate, în Showroom-ul Louis Purple.

Ulterior au parte de experiența online, unde vor avea acces la o gamă mai largă de produse Louis Purple.

După ce au experimentat interacțiunea cu unul dintre Stiliștii LP, clienții vor avea posibilitate de a plasa comenzi online, fiindcă au cumpărat cel puțin o dată cu ajutorul unui stilist, și vom fi siguri că sunt pe drumul cel bun al stilului lor personal.

Stilistul este cel care va oferi clienților o experiență de cumpărare cu totul nouă, o experiență mai personală și mai sofisticată.

Showroom-ul este locul în care stilistul învață despre produse, colecții, stil masculin și cum să împărtășească cu alți stiliști experiențele sale sau strategiile care funcționează, pentru a găsi împreună soluții și pentru a depăși provocări.

Un alt rol important al showroom-ului este de a oferi stiliștilor un loc unde să organizeze evenimente pentru clienți și potențiali clienți, astfel încât aceștia să descopere lumea Louis Purple și să intre în contact direct cu produsele și colecțiile noastre.

Scopul nostru este de a îmbrăca un bărbat din cap până în picioare, de a-i oferi totul: costumul, cămașa, pantofii, dar și accesorii: cravate, șosete, batiste, butoni sau curele.

Astfel, prin varietate și calitate, îi dăm puterea clientului de a-și descoperi stilul personal.

Showroom-ul va avea, o selecție de produse gata de a fi vândute. Grație modelului nostru de vânzare directă avem costuri mai mici decât în cazul vânzării într-un magazin clasic, iar acest lucru se reflectă în prețurile din showroom. Așadar avem posibilitatea de a aloca costurile economisite în comisioane către stiliști.

FII PRIMUL

care află despre noutațile Louis Purple, abonează-te la newsletter!